Steeds meer woningeigenaren verlagen hun energierekening door duurzame maatregelen te nemen. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen of een hybride warmtepomp. De gemeente wil graag helpen om de energierekening te verlagen. Daarom kunt u nu gratis en vrijblijvend meedoen aan een advies- en inkoopactie in samenwerking met Winst uit je woning.

Tijdens de inkoopactie koopt een zeer grote groep huiseigenaren onder andere hybride warmtepompen en zonnepanelen samen in. Door de grote aantallen zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Met een veiling wordt per maatregel de uitvoerder geselecteerd die het beste aanbod heeft qua prijs en kwaliteit.

De voordelen van de inkoopactie

  • Tijdelijk een lage prijs door inkoop op grote schaal en een laag btw-tarief op de arbeidskosten.
  • Onafhankelijk advies.
  • Gemiddeld 40 procent subsidie op de hybride warmtepomp.
  • Na aanschaf van zonnepanelen ontvangt u 21 procent btw terug van de Belastingdienst.
  • Een lening is mogelijk tegen een aantrekkelijke rente. Zo kunt u uw energierekening in één keer flink verlagen zonder eigen investering. In combinatie met de subsidie krijgt u nog een mooi bedrag toe ook.
  • Een flink lagere energierekening en meer wooncomfort en een woning die klaar is voor de toekomst.

Vrijblijvend aanmelden

Schrijf u vóór 30 november 2021 gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl/krimpenerwaard. Heeft u geen internet of heeft u vragen over de advies- en inkoopactie? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je woning op 023 - 583 69 36.

Video met informatie

Nadat u zich vrijblijvend heeft aangemeld, ontvangt u een link naar de online informatievideo over de aangeboden energiebesparende maatregelen en de gezamenlijke inkoopactie. In deze video vindt u ook antwoorden op veelgestelde vragen.