Gemeente Krimpenerwaard wil huurders en eigenaren helpen bij besparing van energiekosten. Dit doen wij met een persoonlijke benadering. Daarvoor zoeken wij vrijwillige energiecoaches die per week in 2023 vanaf 1 dagdeel beschikbaar zijn. Lijkt het u wat? Wij komen graag met u in contact.   

De energiecoach

De energiecoach helpt individuele inwoners die kampen met hoge energiekosten en hulp nodig hebben om die kosten te verlagen. Wij werken daarvoor samen met Stichting Het Nieuwe Wonen. Zij bieden een voorbereidende training voor energiecoaches aan. Na het volgen van deze training, bent u in staat om de woonwensen te identificeren en kunt u passende bespaaradviezen geven. Naast de training, wordt u ook ingewerkt en professioneel ondersteund. U ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Aanmelden

Wilt u meer weten over de rol als energiecoach? U kunt meer informatie vinden op hetnieuwewonen.nl(externe link). Heeft u interesse om energiecoach te worden? Dan kunt u zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@hetnieuwewonen.nl.