De gemeente Krimpenerwaard geeft gratis installatie van kleine energiebesparende maatregelen en bespaaradvies weg. Zo kunnen we de energierekening helpen verlagen. Inwoners van Krimpenerwaard die hiervoor in aanmerking komen, krijgen in juli via de post een (herhaal)kaartje van de gemeente. Eerder dit jaar is er al een brief verstuurd. Als u de brief of het kaartje heeft ontvangen, kunt u vóór 30 september een afspraak maken via energieklus.nl/krimpenerwaard(externe link).

Energie gaat onnodig verloren

Energie wordt steeds duurder en veel huishoudens kunnen meer energie besparen. De gemeente wil inwoners hierbij helpen. Nadat u een afspraak heeft gemaakt komt er een medewerker van het Energieklusteam bij u langs. Tijdens het bezoek geeft de medewerker advies en worden er direct gratis tot 5 besparende maatregelen geïnstalleerd. Denk aan tochtstrip, radiatorfolie en LED-lampen. Dit bespaart u geld en verhoogt uw wooncomfort.

Afspraak maken

Voor deze actie werkt gemeente Krimpenerwaard samen met Energieklus. Voor meer informatie ga naar energieklus.nl/krimpenerwaard(externe link) of bel tijdens kantooruren met de helpdesk van Energieklus: 010 - 318 00 51.