Gemeente Krimpenerwaard wil huurders en eigenaren helpen bij besparing van energiekosten. Dit doen wij met een persoonlijke benadering. Daarvoor zoeken wij vrijwillige energiecoaches die per week in 2023 vanaf 1 dagdeel beschikbaar is  Lijkt het u wat ? Wij komen graag met u in contact.   

Energiekosten verlagen

De energiecoach helpt individuele inwoners die kampen met hoge energiekosten en hulp nodig hebben die te verlagen. Wij werken daarvoor met Stichting Het Nieuwe Wonen. Die biedt een voorbereidende training aan. Daarmee bent u in staat om de woonwensen te identificeren en kunt u bespaaradviezen geven.

Het Nieuwe Wonen

Het Nieuwe Wonen werkt al voor andere gemeenten in de regio. Vrijwillige energiecoaches helpen huurders en huiseigenaren bij besparingsvragen. Als energiecoach wordt u getraind. Wordt u ingewerkt en professioneel ondersteund. U ontvangt een vrijwilligersvergoeding.

Wat krijgt u ervoor terug?

  • Een training tot energiecoach.
  • Een prettig werkende adviesmethode;
  • Een vrijwilligersvergoeding;
  • Begeleiding in jouw werk als energiecoach

Meer informatie

Heeft u interesse? Meld u bij stichting Het Nieuwe Wonen. Dat kan per e-mail, via info@hetnieuwewonen.nl of via de website: hetnieuwewonen.nl(externe link). Wij informeren u  extra over de rol van de energiecoach om buurtbewoners te helpen met het besparen van energie.

Energietips