Gemeente Krimpenerwaard organiseerde onlangs een webinar over de aanschaf van zonnepanelen. Heeft u dit interessante webinar gemist? Geen nood. We organiseren terugkijkmomenten. In het webinar krijgt u informatie die u kan helpen uw keuze te bepalen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een speciale inkoopactie.   

Aanmelden voor terugkijkmoment

Gemeente Krimpenerwaard ondersteunt de Inkoopactie Zonnepanelen die het Duurzaam Bouwloket organiseert. Als u graag meer wilt weten over zonnepanelen, de voordelen van de inkoopactie, de terugverdientijd, optimale dak-ligging, de btw-teruggave en andere belangrijke zaken, meld u dan aan voor één van de terugkijkmomenten via www.duurzaambouwloket.nl/webinar-krimpenerwaard.

Meer informatie inkoopactie zonnepanelen

Voordat u tot aankoop overgaat is het belangrijk om te weten waar u precies rekening mee moet houden. Voor meer informatie over zonnepanelen, de terugverdientijd, optimale dak-ligging en andere zaken kunt u contact opnemen met het Duurzaam Bouwloket. U kunt hier ook vragen naar de speciale Inkoopactie Zonnepanelen. Duurzaam Bouwloket is bereikbaar via telefoonnummer 072 74 33 956 of per mail via info@duurzaambouwloket.nl

Vrijblijvende offerte zonnepanelen

Geïnteresseerden die al tot aanschaf hebben besloten of die dit overwegen, kunnen zich tot 15 december 2020 vrijblijvend inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/krimpenerwaardzonnepanelen. Het Duurzaam Bouwloket maakt dan een afspraak met u over offertes en adviseren u over de mogelijkheden. Er wordt alleen gewerkt met regionale installateurs. Zij maken vrijblijvend en gratis een aanbod op maat.

Belastingteruggave

Woningbezitters die tot aanschaf van zonnepanelen overgaan, kunnen via deze inkoopactie de btw terugvragen bij de belastingdienst. Binnen deze actie wordt dat voor deelnemers verzorgd door het bedrijf waar de offerte is aangevraagd.